Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
Назва: Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти
Автори: Шимко, Вадим Анатолійович
Shymko, Vadym
Ключові слова: коворкінг - кафе
заклади вищої освіти
Дата публікації: 2023
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Шимко В. А. Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнар. наук.-техн. конференції : тези доповідей. Кривий Ріг, 2023. С. 106.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислового, цивільного і міського будівництва
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.