Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166| Назва: | Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти |
| Автори: | Шимко, Вадим Анатолійович Shymko, Vadym |
| Ключові слова: | коворкінг - кафе заклади вищої освіти |
| Дата публікації: | 2023 |
| Видавництво: | Криворізький національний університет |
| Бібліографічний опис: | Шимко В. А. Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнар. наук.-техн. конференції : тези доповідей. Кривий Ріг, 2023. С. 106. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра промислового, цивільного і міського будівництва Тези |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти.pdf | 31.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
