Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
Назва: | Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти |
Автори: | Шимко, Вадим Анатолійович Shymko, Vadym |
Ключові слова: | коворкінг - кафе заклади вищої освіти |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Криворізький національний університет |
Бібліографічний опис: | Шимко В. А. Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнар. наук.-техн. конференції : тези доповідей. Кривий Ріг, 2023. С. 106. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра промислового, цивільного і міського будівництва Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти.pdf | 31.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.