Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шимко, Вадим Анатолійович | - |
dc.contributor.author | Shymko, Vadym | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-23T11:55:22Z | - |
dc.date.available | 2025-01-23T11:55:22Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Шимко В. А. Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнар. наук.-техн. конференції : тези доповідей. Кривий Ріг, 2023. С. 106. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | коворкінг - кафе | uk_UA |
dc.subject | заклади вищої освіти | uk_UA |
dc.title | Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
local.submitter.email | irinamasik163@gma... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра промислового, цивільного і міського будівництва Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти.pdf | 31.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.