Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШимко, Вадим Анатолійович-
dc.contributor.authorShymko, Vadym-
dc.date.accessioned2025-01-23T11:55:22Z-
dc.date.available2025-01-23T11:55:22Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationШимко В. А. Особливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освіти // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнар. наук.-техн. конференції : тези доповідей. Кривий Ріг, 2023. С. 106.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6166-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherКриворізький національний університетuk_UA
dc.subjectковоркінг - кафеuk_UA
dc.subjectзаклади вищої освітиuk_UA
dc.titleОсобливості формування коворкінг-кафе у закладах вищої освітиuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
local.submitter.emailirinamasik163@gma...uk_UA
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислового, цивільного і міського будівництва
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.