Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571
Назва: | Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах |
Автори: | Ліховід, Катерина Дмитрівна |
Ключові слова: | прибуток, прибутковість, рентабельність, хлібобулочні вироби, аналіз, ефективність діяльності, підприємство |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Ліховід К. Д. Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах: кваліфікаційна робота…бакалавр : 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Кривий Ріг, 2025. 80 с. |
Короткий огляд (реферат): | Прибутковість – це стійке економічне явище, що виражається як здатність підприємства досягати позитивних фінансових результатів при виконанні основних і всіх видів. Останніми роками значно зросла кількість досліджень щодо напрямку зростання прибутковості компаній. Значний внесок у дослідження прибутковості зробили такі вчені: А. Сміт, А. Маршалл, К. Маркс, Р. Р. Антонюк, М.Ф. Огійчук, Л.Ю. Кучер, С.В. Мочерний, О.В. Хмелевський. Рішенням цієї проблеми є актуальність з точки зору економічного розвитку та ефективності роботи бізнесу. Завдяки цьому підприємства зможуть у майбутньому вдосконалювати технологію виробництва та використовувати високотехнологічне обладнання для випуску нової продукції. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571 |
Розташовується у зібраннях: | 2025 – 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ліховід К.Д._РБ_076.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.