Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ліховід, Катерина Дмитрівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T14:36:35Z | - |
dc.date.available | 2025-07-03T14:36:35Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Ліховід К. Д. Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах: кваліфікаційна робота…бакалавр : 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Кривий Ріг, 2025. 80 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571 | - |
dc.description.abstract | Прибутковість – це стійке економічне явище, що виражається як здатність підприємства досягати позитивних фінансових результатів при виконанні основних і всіх видів. Останніми роками значно зросла кількість досліджень щодо напрямку зростання прибутковості компаній. Значний внесок у дослідження прибутковості зробили такі вчені: А. Сміт, А. Маршалл, К. Маркс, Р. Р. Антонюк, М.Ф. Огійчук, Л.Ю. Кучер, С.В. Мочерний, О.В. Хмелевський. Рішенням цієї проблеми є актуальність з точки зору економічного розвитку та ефективності роботи бізнесу. Завдяки цьому підприємства зможуть у майбутньому вдосконалювати технологію виробництва та використовувати високотехнологічне обладнання для випуску нової продукції. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | прибуток, прибутковість, рентабельність, хлібобулочні вироби, аналіз, ефективність діяльності, підприємство | uk_UA |
dc.title | Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
local.submitter.email | polishchuk@knu.ed... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2025 – 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ліховід К.Д._РБ_076.pdf | 2.35 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.