Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571
Назва: Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах
Автори: Ліховід, Катерина Дмитрівна
Ключові слова: прибуток, прибутковість, рентабельність, хлібобулочні вироби, аналіз, ефективність діяльності, підприємство
Дата публікації: 2025
Бібліографічний опис: Ліховід К. Д. Прибутковість суб’єкту господарювання та обґрунтування пропозицій щодо її підвищення в сучасних умовах: кваліфікаційна робота…бакалавр : 076 - Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Кривий Ріг, 2025. 80 с.
Короткий огляд (реферат): Прибутковість – це стійке економічне явище, що виражається як здатність підприємства досягати позитивних фінансових результатів при виконанні основних і всіх видів. Останніми роками значно зросла кількість досліджень щодо напрямку зростання прибутковості компаній. Значний внесок у дослідження прибутковості зробили такі вчені: А. Сміт, А. Маршалл, К. Маркс, Р. Р. Антонюк, М.Ф. Огійчук, Л.Ю. Кучер, С.В. Мочерний, О.В. Хмелевський. Рішенням цієї проблеми є актуальність з точки зору економічного розвитку та ефективності роботи бізнесу. Завдяки цьому підприємства зможуть у майбутньому вдосконалювати технологію виробництва та використовувати високотехнологічне обладнання для випуску нової продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7571
Розташовується у зібраннях:2025 – 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ліховід К.Д._РБ_076.pdf2.35 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.