Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334
Назва: | Удосконалення системи управління підприємством в умовах ТОВ «Суши Мастер |
Автори: | Жулаєва, Анастасія Олегівна |
Ключові слова: | управління система харчове підприємство виручка від реалізації прибуток маркетингова стратегія |
Дата публікації: | чер-2025 |
Бібліографічний опис: | Жулаєва А. О. Удосконалення системи управління підприємством в умовах ТОВ "Суши Мастер" : кваліфікаційна робота…бакалавра : 073 – Менеджмент. Кривий Ріг, 2025. 82 с. |
Короткий огляд (реферат): | Теперішній ринок мереж японської кухні з доставкою по місту характеризується високою конкуренцією та швидкими змінами вимог споживачів. Успішна діяльність такого підприємства, як страви з собою, значною мірою залежить від ефективності системи управління, що включає організаційні процеси, ресурси, персонал і технології. Харчове підприємство ТОВ «Суши Мастер» прагне залишатися конкурентоспроможним, забезпечуючи високу якість обслуговування та швидке реагування на потреби клієнтів. Удосконалення системи управління на підприємстві дозволить підвищити його ефективність, оптимізувати витрати та покращити задоволеність клієнтів. Тому дослідження, спрямоване на удосконалення системи управління ТОВ «Суши Мастер», є актуальним і своєчасним |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334 |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КБР_ Жулаєва А._ЗМН-21.pdf | 1.48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.