Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖулаєва, Анастасія Олегівна-
dc.date.accessioned2025-06-30T23:52:42Z-
dc.date.available2025-06-30T23:52:42Z-
dc.date.issued2025-06-
dc.identifier.citationЖулаєва А. О. Удосконалення системи управління підприємством в умовах ТОВ "Суши Мастер" : кваліфікаційна робота…бакалавра : 073 – Менеджмент. Кривий Ріг, 2025. 82 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7334-
dc.description.abstractТеперішній ринок мереж японської кухні з доставкою по місту характеризується високою конкуренцією та швидкими змінами вимог споживачів. Успішна діяльність такого підприємства, як страви з собою, значною мірою залежить від ефективності системи управління, що включає організаційні процеси, ресурси, персонал і технології. Харчове підприємство ТОВ «Суши Мастер» прагне залишатися конкурентоспроможним, забезпечуючи високу якість обслуговування та швидке реагування на потреби клієнтів. Удосконалення системи управління на підприємстві дозволить підвищити його ефективність, оптимізувати витрати та покращити задоволеність клієнтів. Тому дослідження, спрямоване на удосконалення системи управління ТОВ «Суши Мастер», є актуальним і своєчаснимuk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectуправлінняuk_UA
dc.subjectсистемаuk_UA
dc.subjectхарчове підприємствоuk_UA
dc.subjectвиручка від реалізаціїuk_UA
dc.subjectприбутокuk_UA
dc.subjectмаркетингова стратегіяuk_UA
dc.titleУдосконалення системи управління підприємством в умовах ТОВ «Суши Мастерuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailsrtistchev@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025 Кафедра менеджменту та адміністрування
2025 – 073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КБР_ Жулаєва А._ЗМН-21.pdf1.48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.