Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4701
Назва: Автоматизоване керування процесом подрібнення залізорудної сировини
Автори: Швець, Дмитро Валерійович
Швец, Дмитрий Валерьевич
Shvets, Dmytro
Азарян, Альберт Арамаїсович
Азарян, Альберт Арамаисович
Azaryan, Albert
Ключові слова: автоматизоване керування
процесор подрібнення
залізорудна сировина
автоматизоване керування процесом подрібнення залізорудної сировини
подрібнення залізорудної сировини
керування процесом
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Швець Д. В. Автоматизоване керування процесом подрібнення залізорудної сировини / Д. В. Швець, А. А. Азарян // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 139–142. – Бібліогр.: с. 142.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто метод керування процесом подрібнення залізної руди на рудозбагачувальних фабриках з попереднім автоматичним визначенням її міцності. Контроль міцності здійснюється за допомогою обчислення співвідношення вмісту заліза магнітного до вмісту заліза загального в руді на конвеєрній стрічці, на основі цього показника відбувається автоматичне керування процесом подачі руди в млин. Контроль якості мінеральної сировини є одним з найбільш важливих питань в гірничозбагачувальній промисловості. Однак, через коливання міцності залізної руди, що надходить на переробку на рудозбагачувальні фабрики, відбувається її недостатнє подрібнення, що веде до неповного розкриття зростків, або навпаки, надлишкове подрібнення, що призводить до погіршення магнітних властивостей подрібнюваного матеріалу. Це призводить до втрат корисного компонента на стадії магнітної сепарації. Пропонується доповнити відомі системи автоматичного керування процесом подрібнення руди системою визначення режиму подачі компонентів «руда-вода» в млин в залежності від співвідношення вмісту заліза магнітного і заліза загального в вихідній руді.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4701
Розташовується у зібраннях:Кафедра моделювання та програмного забезпечення
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.