Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697
Назва: Розробка силової частини лабораторного стенду з імпульсним перетворювачем та тяговим електричним двигуном
Інші назви: Розробка силової частини лабораторного стенду з імпульсним перетворювачем та тяговим електричним двигуном
Автори: Приймаков, Б. О
Приймаков, Б. О
Priymakov, B
Кальмус, Дмитро Олегович
Кальмус, Дмитрий Олегович
Kalmus, Dmytro
Ключові слова: транспортні засоби
електричний привід
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Приймаков Б. О. Розробка силової частини лабораторного стенду з імпульсним перетворювачем та тяговим електричним двигуном / Б. О. Приймаков, Д. О. Кальмус // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 109.
Короткий огляд (реферат): Проблема та її зв’язок з науковими та практичними завданнями. В теперішній час на пере- важній більшості транспортних засобів з електричним приводом ведучих коліс, в якості тяго- вих двигунів використовуються в основному електродвигуни постійного струму послідовного (переважно) або змішаного (рідше) збудження. В повній мірі це відноситься і до рудникових видів електровозів. Між тим, для двигунів послідовного збудження характерним є погіршення електромеханічних характеристик в процесі гальмування при зменшені швидкості електровозу. Тому на практиці для зупинки електропотягів з вищезгаданими типами тягових двигунів засто- совують не динамічне, як найбільш прийнятне, а гальмування із противмиканням. При цьому спостерігається суттєве зростання рівня струму двигуна, що є причиною підвищеного нагріван- ня його обмоток з послідуючим збільшенням вірогідності поломки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4697
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.