Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4669
Назва: Розробка апаратного та програмного забезпечення системи моніторингу роботи кавомашини
Автори: Турчик, Є. Л.
Рибальченко, Олена Геннадіївна
Рыбальченко, Елена Геннадиевна
Rybalchenko, Olena
Ключові слова: розробка апаратного та програмного забезпечення
апаратне та програмне забезпечення
система моніторингу
кавомашина
система моніторингу роботи кавомашини
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Турчик Є. Л. Розробка апаратного та програмного забезпечення системи моніторингу роботи кавомашини / Є. Л. Турчик, О. Г. Рибальченко // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 53–56. – Бібліогр.: с. 56.
Короткий огляд (реферат): У доповіді запропоновано систему моніторингу роботи кавомашини, яка дозволяє власникам кав’ярень у режимі реального часу на веб-сайті або у мобільному застосунку отримувати статистику роботи пристрою. Обґрунтовано вибір основних компонентів і модулів, поданий опис програмного забезпечення для функціонування системи. Важко сперечатись з тим, що нині Україна переживає кавовий бум. За даними компанії Pro-Consulting, продажі кави в Україні за останній рік збільшилися в грошовому вираженні на 19,6%, а за останні 10 років в кількості кави на 23,6%. Українці дізнаються про альтернативні методи приготування кави, нові кав'ярні відкриваються майже кожен день. Технологічно приготування напою у кавомашині має наступні особливості. По-перше, обов’язково потрібно регулярно виконувати очищення агрегату та слідкувати за його технічним станом. По-друге, холдери бувають на одну або дві порції кави. По-третє, необхідно відстежувати відповідність між кількістю приготованих порцій напою та реальним прибутком підприємця.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4669
Розташовується у зібраннях:Кафедра моделювання та програмного забезпечення
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.