Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4669
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Турчик, Є. Л. | - |
dc.contributor.author | Рибальченко, Олена Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Рыбальченко, Елена Геннадиевна | - |
dc.contributor.author | Rybalchenko, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-06T23:14:44Z | - |
dc.date.available | 2022-07-06T23:14:44Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Турчик Є. Л. Розробка апаратного та програмного забезпечення системи моніторингу роботи кавомашини / Є. Л. Турчик, О. Г. Рибальченко // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 53–56. – Бібліогр.: с. 56. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4669 | - |
dc.description.abstract | У доповіді запропоновано систему моніторингу роботи кавомашини, яка дозволяє власникам кав’ярень у режимі реального часу на веб-сайті або у мобільному застосунку отримувати статистику роботи пристрою. Обґрунтовано вибір основних компонентів і модулів, поданий опис програмного забезпечення для функціонування системи. Важко сперечатись з тим, що нині Україна переживає кавовий бум. За даними компанії Pro-Consulting, продажі кави в Україні за останній рік збільшилися в грошовому вираженні на 19,6%, а за останні 10 років в кількості кави на 23,6%. Українці дізнаються про альтернативні методи приготування кави, нові кав'ярні відкриваються майже кожен день. Технологічно приготування напою у кавомашині має наступні особливості. По-перше, обов’язково потрібно регулярно виконувати очищення агрегату та слідкувати за його технічним станом. По-друге, холдери бувають на одну або дві порції кави. По-третє, необхідно відстежувати відповідність між кількістю приготованих порцій напою та реальним прибутком підприємця. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | розробка апаратного та програмного забезпечення | uk_UA |
dc.subject | апаратне та програмне забезпечення | uk_UA |
dc.subject | система моніторингу | uk_UA |
dc.subject | кавомашина | uk_UA |
dc.subject | система моніторингу роботи кавомашини | uk_UA |
dc.title | Розробка апаратного та програмного забезпечення системи моніторингу роботи кавомашини | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |
local.submitter.email | irina.kunitsa16@g... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра моделювання та програмного забезпечення Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Турчик Є. Л. Розробка апаратного та програмного забезпечення системи моніторингу роботи кавомашини.pdf | 395.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.