Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4552
Назва: | Застосування порошкового аналізатора проб як спосіб підвищення оперативності отримання інформації про якість залізовмісної сировини та зниження витрат |
Автори: | Азарян, Володимир Альбертович Азарян, Владимир Альбертович Azarian, Volodymyr Гриценко, Андрій Миколайович Гриценко, Андрей Николаевичь Gritsenko, Andrey Nikolaevich |
Ключові слова: | хімічний аналіз контроль якості |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Криворізький Національний Унівеситет |
Бібліографічний опис: | В.А. Азарян. Застосування порошкового аналізатора проб як спосіб підвищення оперативності отримання інформації про якість залізовмісної сировини та зниження витрат / В.А. Азарян, А.М. Гриценко // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2020. – С. 3. |
Короткий огляд (реферат): | Контроль якості при видобутку та переробці залізних руд полягає у визначенні вмісту ко рисного компоненту, а також у встановленні інших характеристик: щільності, наявності та вмі сту шкідливих домішок, вологості. Контроль якості може бути здійснено як за допомогою хімі чного аналізу, так і з використанням методів оперативного контролю. Головним чинником, що відрізняє перший спосіб контролю від другого є, насамперед, швидкість отримання інформації: метод хімічного аналізу дає можливість встановити якісні показники корисної копалини за пе ріод від 2 годин, що в умовах виробництва часто збільшується до 4-6 годин, а оперативний кон троль якості здійснюється, як правило, у продовж декількох хвилин. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4552 |
Розташовується у зібраннях: | Тези |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
В.А. АЗАРЯН, Застосування порошкового аналізатора.pdf | 483.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.