Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4483
Назва: Вплив магнітно-абразивного полірування на структуру поверхонь деталей зі складним профілем
Автори: Кляцький, Валерій Іванович
Кляцкий, Валерий Иванович
Kliatskyi, Valerii
Бугай, Лариса Андріївна
Бугай, Лариса Андреевна
Buhai, Larysa
Ключові слова: металографічне дослідження
магнітно-абразивне полірування
поверхневий шар деталі
Дата публікації: 2021
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Кляцький В. І. Вплив магнітно-абразивного полірування на структуру поверхонь деталей зі складним профілем / Л. А. Бугай // Гірничий вісник : наук.-техн. зб. - Кривий Ріг, 2021. - Вип. 109. - С. 130- 133. - Бібліогр.: с. 133. - DOI: 10.31721/2306-5435-2021-1-109-130-133.
Короткий огляд (реферат): Гірничодобувне обладнання працює дуже у важких умовах, які призводять до раптовим зупинкам процесів буріння гірничих порід. На шахтах України разом з класичними вітчизняними конструкціями пневматичних переносних і телескопних перфораторів також впроваджуються в гірничодобувну га- лузь китайські пневматичні перфоратори моделей YT28, YT24, YT27, YSP45. За даними техні- чної документації по переносним пневматичним перфораторам вказано, що найчастіше виходять із ладу деталі повітряним розподільно-ударним та поворотним механізмами. В роботі описані структурні дослідження деталі « Гвинта поворотного », що входить до складу вуз- ла поворотного механізму китайського пневматичного перфоратора моделі YT28. Працездат- ність цієї деталі в спряженні з іншими деталями вузла поворотного механізму, залежить від багатьох факторів, у том числі і від технологічних, а саме: геометричної точності поверхонь, шорсткості робочих поверхонь та властивостей поверхневого шару. Ці вимоги до шорстко- сті, точності розмірів та форм зі складними профілями гвинтових робочих поверхонь та власти- востей поверхневих шарів прецизійних деталей перфораторів забезпечуються на кінцевих опе- раціях. Тому оптимізація технологічного методу фінішної обробки, який забезпечить вимоги до шорсткості, точності розмірів та форм зі складними профілями гвинтових робочих поверхонь та властивостей поверхневих шарів прецизійних деталей перфораторів, має важливе практичне значення і є актуальним.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4483
ISSN: 2306-5435
Розташовується у зібраннях:Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.