Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3969
Назва: Гармонізація процесів адаптації та інноватизації на підприємстві
Інші назви: ГАРМОНИЗАЦИЯ ПРОЦЕССОВ АДАПТАЦИИ И ИННОВАТИЗАЦИИ НА ПРЕДПРИЯТИИ
HARMONIZATION OF ADAPTATION AND INNOVATIZATION PROCESSES IN THE ENTERPRISE
Автори: Турило, Анатолій Анатолійович
Турило, Анатолий Анатольевич
Turylo, Anatolii
Шура, Наталя Олександрівна
Шура, Наталья Александровна
Shura, Natalia
Ртищев, Сергій Андрійович
Ртищев, Сергей Андреевич
Rtyshchev, Serhii
Ключові слова: інноватизація
адаптація
конкуренція
Дата публікації: 2018
Видавництво: Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана
Бібліографічний опис: Турило А. А. Гармонізація процесів адаптації та інноватизації на підприємстві / А. А. Турило, Н. О. Шура, С. А. Ртищев // Стратегія економічного розвитку України : збірник наукових праць. – Київ, 2018. – Вип. 43. – С. 68–76. – Бібліогр.: с. 74–75. – DOI: 10.33111/sedu.2018.43.068.076.
Короткий огляд (реферат): Ринкова система господарювання так функціонує, що в ній постійно відбуваються і такі економічні явища як банкрутство, ліквідація та збитковість певної кількості підприємств. Відбувається це не дивлячись на те, що підприємства самостійно визначають вектор свого розвитку, фінансово-економічну політику, рівень виробничої і соціальної сфери, сукупність клієнтіві бачення ринкового позиціонування тощо. Така ситуація в діяльності підприємств, коли мають місце різні за рівнями і глибиною економічні проблеми, має на меті вимагати від менеджменту цих підприємств переоцінки в процесі формування управління і здійснення сукупності виробничо-господарських операцій на ньому. У статті визначено об’єктивні етапи конкурентного розвитку підприємства, а також об’єктивний і суб’єктивний впливи на процес його адаптації до змін у зовнішньому і внутрішньому середовищах. Визначено особливості та етапи інноваційно-адаптаційного процесу як системи розвитку підприємства. Результатом дослідження є розробка системи координації процесів адаптації та інноватизації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://doi.org/10.33111/sedu.2018.43.068.076
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3969
Розташовується у зібраннях:Кафедра економіки, організації та управління підприємствами
Кафедра менеджменту і адміністрування
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.