Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
Назва: Сутність та класифікація інноваційних можливостей персоналу підприємства
Автори: Адаменко, Марина Володимирівна
Адаменко, Марина Владимировна
Adamenko, Maryna
Ключові слова: інноваційний потенціал персоналу
інноваційні можливості
Дата публікації: 2020
Видавництво: НУ "Запорізька політехніка"
Бібліографічний опис: Адаменко М. В. Сутність та класифікація інноваційних можливостей персоналу підприємства / М. В. Адаменко // Стратегічні пріоритети розвитку підприємництва, торгівлі та біржової діяльності : матеріали Міжнар. наук.-техн. конф. (14-15 травня 2020 р., м. Запоріжжя). – Запоріжжя : НУ «Запорізька політехніка», 2020. – С. 370–371.
Короткий огляд (реферат): Визначено сутність інноваційних можливостей як складової інноваційного потенціалу персоналу підприємства. Розроблено класифікацію інноваційних можливостей персоналу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/3091
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів суб'єктів господарювання та інноваційного розвитку
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Адаменко М. В. Сутність та класифікація .pdf663.37 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.