Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894
Назва: Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока
Інші назви: Intensification of the process of ultraphiltration of defective milk
Автори: Дейниченко, Григорій Вікторович
Гузенко, Василь Володимирович
Мельник, Ольга Євгенівна
Шеїна, Аліна Володимирівна
Ключові слова: знежирене молоко
процес ультрафільтрації
мембрана
Дата публікації: 2018
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Інтенсифікація процесу ультрафільтрації знежиреного молока / Г. В. Дейниченко, В. В. Гузенко, О. Є. Мельник, А. В. Шеїна // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі : зб. наук. пр. – Харків : ХДУХТ, 2018. – Вип. 1(27). – С. 22–31.
Серія/номер: 1 (27)
Короткий огляд (реферат): Розглянуто питання про використання мембранних процесів під час обробки знежиреного молока ультрафільтрацією. Подано аналіз результатів теоретичних та експериментальних досліджень стосов но визначення технологічних характеристик ультрафільтраційних мембран під час ультрафільтрації знежиреного молока.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1894
ISSN: 2312-3990
2519-2922
Розташовується у зібраннях:Кафедра електропостачання та енергетичного менеджменту
Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
_22-31___Г.В._Дейниченко,_В.В._Гузенко,_О.E._Мел_ник,_А.В._Шеiна_ИЮН__2018.pdf285.95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.