Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/960
Назва: Тенденції розвитку мобільності в сучасному освітньо-науковому просторі
Автори: Стрюк, Микола Іванович
Стрюк, Николай Иванович
Striuk, Mykola
Семеріков, Сергій Олексійович
Семериков, Сергей Алексеевич
Semerikov, Serhii
Стрюк, Андрій Миколайович
Стрюк, Андрей Николаевич
Striuk, Andrii
Ключові слова: мобільність
освітньо-науковий простір
освіта
ІКТ
Дата публікації: 2015
Видавництво: Місьдрук
Бібліографічний опис: Стрюк М. І. Тенденції розвитку мобільності в сучасному освітньо-науковому просторі / Стрюк М. І., Семеріков С. О., Стрюк А. М. // Збірник наукових праць за матеріалами Міжнародної науково-методичної конференції «Дистанційна освіта у ВНЗ: інноваційні та психолого-педагогічні аспекти». – Харків, 2015. – С. 59-66.
Опис: У статті проведено комплексне дослідження проблеми мобільності у соціально-педагогічних та технічних системах. Виокремлено основні тенденції розвитку академічної мобільності (перехід від мобільності студентів до мобільності програм і постачальників освітніх послуг) та схарактеризовано нові програми мобільності (франчайзінг, подвійні/спільні ступені, поєднання, нострифікація тощо). Розглянуто нові види постачальників мобільності та акцентовано увагу на віртуальних університетах, що є сьогодні основою віртуальної мобільності студентів і діяльність яких базуються на використанні нових ІКТ у вищій освіті, насамперед – Інтернет та мобільних навчальних середовищ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/960
Розташовується у зібраннях:Кафедра моделювання та програмного забезпечення
Кафедра професійної та соціально-гуманітарної освіти
Наукові статті



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.