Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/810
Назва: Принципи та функції управлінн інноваційним потенціалом персоналу підприємства
Інші назви: The principles and functions of enterprise personnel innovative potential management
Автори: Кабанов, Анатолій Іванович
Адаменко, Марина Володимирівна
Адаменко, Марина Владимировна
Adamenko, Maryna
Ключові слова: інноваційний потенціал
персонал
підприємство
принципи
управління
функції
Дата публікації: 2017
Видавництво: Видавництво ТОВ "ДКС-центр"
Бібліографічний опис: Кабанов А. І. Принципи та функції управління інноваційним потенціалом персоналу підприємства / А. І. Кабанов, М. В. Адаменко // Агросвіт. – Київ, 2017. – № 5. – С. 15–20.
Короткий огляд (реферат): У статті на основі розгляду існуючих підходів до дослідження принципів і функцій управління інноваційним потенціалом запропоновано авторське бачення системи принципів і функцій управління інноваційним потенціалом персоналу підприємства. Визначено, що при управлінні інноваційним потенціалом персоналу підприємства необхідно орієнтуватися на стратегію інноваційної діяльності підприємства, враховувати інтереси всіх учасників інноваційного процесу, вплив зовнішніх і внутрішніх факторів, забезпечувати баланс між інноваційними здібностями і можливостями персоналу, синергію управлінських рішень, доцільність та ефективність відповідного управління на підприємстві тощо. Запропоновано в системі функцій управління інноваційним потенціалом персоналу підприємства виділяти загальні функції (обліково-аналітичну, планування, організаційну, координаційно-регулюючу, мотивуючу та контролюючу) та специфічні функції (функції управління інноваційними здібностями та інноваційних можливостей персоналу і підприємства).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/810
ISSN: 2306-6792
Розташовується у зібраннях:Кафедра фінансів суб'єктів господарювання та інноваційного розвитку

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кабанов А. І. Принципи та функції управління.pdf165.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.