Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7705
Назва: | Проектування цеху по виготовленню керамічних виробів |
Автори: | Брезгін, Максим Павлович |
Ключові слова: | цех по виготовленню керамічних виробів каркасна будівля залізобетонні конструкції фундаменти |
Дата публікації: | 2025 |
Бібліографічний опис: | Брезгін М. П. Проектування цеху по виготовленню керамічних виробів: кваліфікаційна робота бакалавра: 192 – Промислове та цивільне будівництво. Кривий Ріг, 2025. 62 с. |
Короткий огляд (реферат): | Бакалаврська робота присвячена розрахунку, конструюванню та проектуванню будівництва цеху по виготовленню керамічних виробів. Район будівництва – м. Рівне. Призначення_– промислова будівля. Будівля з залізобетонним каркасом. Розміри у плані – 102 х 96м. Кількість прольотів – 3. Фундаменти – залізобетонні “стаканного” типу. Колони, підкранові балки – збірні залізобетонні. Ферми – збірні залізобетонні. Покрівля – плоска з рулонних покрівельних матеріалів. Конструкція стінового огородження – збірні тришарові залізобетонні панелі. Мостові крани вантажопідйомністю 200т, 30т, 50т. Архітектурно-будівельний розділ: опис об’ємно-планувального та конструктивного рішення, призначення конструкцій. Розрахунково-конструктивний розділ: розрахунок та конструювання залізобетонної плити покритя. Техніко-економічний розділ: вибір робочих методів механізації. Розділ технології будівництва: технологічна карта на улаштування монолітних залізобетонних фундаментів. Розділ організації будівництва: розробка буд генплану, складання карточки-визначника, ТЕП. Розділ з охорони праці: розробка заходів з безпечного ведення будівельно-монтажних робіт. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7705 |
Розташовується у зібраннях: | 2025 2025 – 192 Будівництво і цивільне інженерія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Проектування цеху по виготовленню керамічних виробів.pdf | 5.02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.