Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7551
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурлаченко, Олександр | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-03T11:20:05Z | - |
dc.date.available | 2025-07-03T11:20:05Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Бурлаченко О.К. Розробка технологічного процесу виготовлення сталевого квадрату стороною 26 мм з безперервно-литої заготовки: кваліфікаційна робота...бакалавра, 2025, 56 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7551 | - |
dc.description.abstract | Мета роботи: розробити сучасний технологічний процес виготовлення сталевого квадрату стороною 26 мм з безперервно-литої заготовки. Методи дослідження: теоретичний аналіз процесу прокатування та безперервної розливки сталі, розрахунок режимів обтиснення та енергосилових параметрів. Результати роботи: виконано аналіз процесів виготовлення сталевого квадрату, визначено послідовність операції для прокатування квадрату з безперервно-литої заготовки, визначено обладнання для прокатування та безперервної розливки сталі, розраховано режими обтиснення та енергосилові параметри, виконано перевірку прокатного валка на міцність | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | сталевий | uk_UA |
dc.subject | квадрат | uk_UA |
dc.subject | гаряче | uk_UA |
dc.subject | прокатування | uk_UA |
dc.subject | режими | uk_UA |
dc.subject | обтиснення | uk_UA |
dc.title | Розробка технологічного процесу виготовлення сталевого квадрату стороною 26 мм з безперервно-литої заготовки | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
local.submitter.email | chubenko_va@knu.e... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | 2025 2025 – 136 Металургія |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бурлаченко.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.