Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7466
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМезерняк, Олександр Дмитрович-
dc.date.accessioned2025-07-02T10:22:47Z-
dc.date.available2025-07-02T10:22:47Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationМезерняк О. Д. Економічні аспекти управління витратами в сфері ресторанного господарства та обґрунтування пропозицій оптимізації витрат : кваліфікаційна робота бакалавра : 051 Економіка. Кривий Ріг, 2025. 70 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7466-
dc.description.abstractМеханізми управління витратами підприємств громадського харчування є важливим на шляху адаптації до європейських стандартів якості обслуговування та забезпечення їх прибутковості. Сучасний погляд на проблематику відображена у працях: Л.О. Лігоненко, А.М. Живець, О.О. Комліченко, Ф.Ф. Бутинець, О.В. Карпенко, Л.І. Чернишова та ін. Сучасні економічні реалії, включаючи розвиток цифрових технологій в ресторанному бізнесі, зростання вимог до якості та безпеки харчових продуктів, впровадження концепції сталого розвитку в громадському харчуванні та постійні зміни в податковому законодавстві, зумовлюють необхідність подальших досліджень. Тому дослідження теми для підприємства ресторанного бізнесу є своєчасним та актуальним.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectВитрати, управління витратами, аналіз, ефективність, ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleЕкономічні аспекти управління витратами в сфері ресторанного господарства та обґрунтування пропозицій оптимізації витратuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
local.submitter.emailpolishchuk@knu.ed...uk_UA
Розташовується у зібраннях:2025 – 051 Економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мезерняк О.Д._РБ_051.pdf1.51 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.