Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/729
Назва: Розробка гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу «Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях»
Автори: Семеріков, Сергій Олексійович
Семериков, Сергей Алексеевич
Semerikov, Serhii
Теплицький, І. О.
Ключові слова: Maxima
факультативний курс
гіпертекст
комп’ютерні технології
наукові дослідження
Дата публікації: 2005
Видавництво: Бердянський державний педагогічний університет
Бібліографічний опис: Семеріков С. О. Розробка гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу «Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях» / Семеріков С. О., Теплицький І. О. // Матеріали міжнародної конференції «PDMU-2005: проблеми прийняття рішень в умовах невизначеності». 12–17 вересня 2005 р. – Бердянськ, 2005. – С. 96–97.
Опис: Переваги вільно поширюваної системи Maxima природно роблять її придатною для застосування у системі освіти. На жаль, до сьогодні у вітчизняній навчальній літературі можливості цієї системи практично не висвітлені, тому з метою її популяризації ми поставили ціллю своєї роботи розробку гіпертекстового довідника з системи Maxima для підтримки факультативного курсу “Комп’ютерні технології в наукових дослідженнях”.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/729
Розташовується у зібраннях:Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семеріков С. О. Розробка гіпертекстового довідника.pdfтези207.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.