Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6656
Назва: Удосконалення системи управління конкурентоспроможністю продукції ПрАТ «ЦГЗК»
Автори: Зюкова, Єлизавета Олександрівна
Ключові слова: конкурентоспроможність продукції
виробничі витрати
технічні та економічні параметри конкурентоспроможності
якість продукції
Дата публікації: чер-2024
Бібліографічний опис: Зюкова Є. О. Удосконалення системи управління конкурентоспроможністю продукції ПрАТ «ЦГЗК» : кваліфікаційна робота…бакалавра : 073 – Менеджмент. Кривий Ріг, 2024. 70 с.
Короткий огляд (реферат): Статус суб’єктів господарювання в умовах ринкових відносин визначають конкурентні позиції на ринку товарів чи послуг. Керівництво підприємств чи корпорацій в Україні мають самостійність в прийнятті управлінських рішень на різних етапах розвитку, у т.ч. на стратегічну перспективу стосовно забезпечення свого ринкового стану. Для досягнення високих комерційних результатів діяльності у довгостроковому періоді необхідно кожному підприємству забезпечить конкурентоспроможність своєї продукції на ринках, особливо здійснити заходи щодо виходу на міжнародні ринки. Тому, для всіх підприємств, у тому числі і гірничо-збагачувальних комбінатів, важливо забезпечити довгострокову конкурентоспроможність товарної продукції
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6656
Розташовується у зібраннях:073 Менеджмент

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КБР_Зюкова Є.О. 2024 МН-20-1.pdf1.59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.