Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6656
Назва: | Удосконалення системи управління конкурентоспроможністю продукції ПрАТ «ЦГЗК» |
Автори: | Зюкова, Єлизавета Олександрівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність продукції виробничі витрати технічні та економічні параметри конкурентоспроможності якість продукції |
Дата публікації: | чер-2024 |
Бібліографічний опис: | Зюкова Є. О. Удосконалення системи управління конкурентоспроможністю продукції ПрАТ «ЦГЗК» : кваліфікаційна робота…бакалавра : 073 – Менеджмент. Кривий Ріг, 2024. 70 с. |
Короткий огляд (реферат): | Статус суб’єктів господарювання в умовах ринкових відносин визначають конкурентні позиції на ринку товарів чи послуг. Керівництво підприємств чи корпорацій в Україні мають самостійність в прийнятті управлінських рішень на різних етапах розвитку, у т.ч. на стратегічну перспективу стосовно забезпечення свого ринкового стану. Для досягнення високих комерційних результатів діяльності у довгостроковому періоді необхідно кожному підприємству забезпечить конкурентоспроможність своєї продукції на ринках, особливо здійснити заходи щодо виходу на міжнародні ринки. Тому, для всіх підприємств, у тому числі і гірничо-збагачувальних комбінатів, важливо забезпечити довгострокову конкурентоспроможність товарної продукції |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6656 |
Розташовується у зібраннях: | 073 Менеджмент |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
КБР_Зюкова Є.О. 2024 МН-20-1.pdf | 1.59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.