Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6356
Назва: Прискорення конструкторсько-технологічної підготовки виготовлення деталі «Вал» з використанням CAD/CAE систем
Інші назви: Acceleration of the design and technological preparation of the production of the "Shaft" part using CAD/CAE systems
Автори: Крутько, Ярослав Анатолійович
Ключові слова: механічна обробка
технологічний процес
САПР
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Кривий Ріг : КНУ
Бібліографічний опис: Крутько Я.А. Прискорення конструкторсько-технологічної підготовки виготовлення деталі «Вал» з використанням CAD/CAE систем : кваліфікаційна баклаврська робота : 131 - Прикладна механіка. Кривий Ріг, 2024. 40 с.
Короткий огляд (реферат): Мета роботи удосконалити базові технологічні процеси з допомогою заміни універсальних старих верстатів на актуальні нові верстати з ЧПК, проаналізувати конструкцію деталі Вал на стійкість до навантаження і таким чином дати оцінку надійності. У першому розділі показано деталь, вибір матеріалу деталі, призначення деталі, вузол деталі та його технічні характеристики. У другому розділі продемонтровано базовий технологічний процес і розроблено технологічний процес деталі на верстатах з ЧПК, описано рекомендації для підвищення ефективності виробництва іншими способами. У третьому розділі проведено обчислення із застосуванням CAE-системи SolidWorks Simulation, а саме статичне дослідження деталі Вал. Проаналізовано результати калькуляцій і отримані епюри, дано рекомендації для подальшого удосконалення вала. У четвертому розділі описано основні найважливіші фактори, що впливають на життя і здоров’я робітника виробництва, зазначено безпекові правила, розраховано вартість обладнання.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6356
Розташовується у зібраннях:131 Прикладна механіка
Кафедра технології машинобудування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6. КБР - Крутько ПМ-20.pdf3.69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.