Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5840
Назва: Управління прибутком підприємства харчової промисловості
Автори: Кожемятов, павло Костянтинович
Ключові слова: управління , чистий прибуток, валовий прибуток, прибуток від операційної діяльності, ефективність діяльності, аналіз, планування , чистий дохід, рентабельність продукції, рентабельність підприємства
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Кожемятов П. К. Управління прибутком підприємства харчової промисловості : кваліфікаційна робота…магістра : 051 - Економіка. Кривий Ріг, 2024. 105 с.
Короткий огляд (реферат): Актуальність теми дослідження полягає в тому, що головним завданням кожного суб’єкта господарювання є опанування ефективними методами організації виробництва та реалізації продукції, за допомогою яких можна максимізувати свій прибуток. Тобто дослідження питань підвищення прибутковості підприємств стає нагальним, особливо в умовах економічної нестабільності. Усе це зумовлює необхідність подальшого дослідження питання проблематики формування й управління прибутком суб’єктами господарювання. Вирішенню питання формування прибутку підприємств присвятили свої праці такі науковці, як Бандурка О.М., Коробов М.Я., Кошельок Г.В., Орлов П.І., Петрова К.Я., Петрович Й.М., Жадько К.С. та інші. Авторами досліджено значення та сутності прибутку, порядку його обчислення, історії розвитку теорій про прибуток. Зміна зовнішніх та внутрішніх умов господарювання підприємств визначає потребу у постійному дослідженні особливостей управління прибутком підприємства харчової промисловості.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5840
Розташовується у зібраннях:051 Економіка підприємства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кожемятов П.К._РМ_051.pdf2.18 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.