Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Назва: | Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль |
Автори: | Кондратенко, Марія Миколаївна Kondratenko, Mariia Савельєв, Сергій Геннадійович Губін, Георгій Вікторович Gubin, Georhii |
Ключові слова: | калориметрія ультразвук частота амплітуда інтенсивність потужність температура вода |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Криворізький національний університет |
Бібліографічний опис: | Кондратенко М. М., Савельєв С. Г., Губін Г. В. Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. Кривий Ріг, 2024. Вип. 58. С. 64–70. |
Короткий огляд (реферат): | Відмічено, що покращення міцнісних та термостійких властивостей згрудкованої сировини для металургійного переділу значною мірою може бути досягнуто шляхом механічної активації домішок в шихту оґрудкування. Зокрема, з цією метою можна застосовувати ультразвукову обробку бентонітів, які широко використовують в шихті оґрудкування при виробництві залізорудних окатишів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://doi: 10.31721/2306-5451-2024-1-58-64-70 http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613 |
ISSN: | 2306-5451 (Print) 2519-2736 (Online) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль .pdf | 751.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.