Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кондратенко, Марія Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Kondratenko, Mariia | - |
dc.contributor.author | Савельєв, Сергій Геннадійович | - |
dc.contributor.author | Губін, Георгій Вікторович | - |
dc.contributor.author | Gubin, Georhii | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-02T10:01:58Z | - |
dc.date.available | 2025-01-02T10:01:58Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кондратенко М. М., Савельєв С. Г., Губін Г. В. Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль // Вісник Криворізького національного університету : зб. наук. праць. Кривий Ріг, 2024. Вип. 58. С. 64–70. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 2306-5451 (Print) | - |
dc.identifier.issn | 2519-2736 (Online) | - |
dc.identifier.uri | https://doi: 10.31721/2306-5451-2024-1-58-64-70 | - |
dc.identifier.uri | http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/5613 | - |
dc.description.abstract | Відмічено, що покращення міцнісних та термостійких властивостей згрудкованої сировини для металургійного переділу значною мірою може бути досягнуто шляхом механічної активації домішок в шихту оґрудкування. Зокрема, з цією метою можна застосовувати ультразвукову обробку бентонітів, які широко використовують в шихті оґрудкування при виробництві залізорудних окатишів. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Криворізький національний університет | uk_UA |
dc.subject | калориметрія | uk_UA |
dc.subject | ультразвук | uk_UA |
dc.subject | частота | uk_UA |
dc.subject | амплітуда | uk_UA |
dc.subject | інтенсивність | uk_UA |
dc.subject | потужність | uk_UA |
dc.subject | температура | uk_UA |
dc.subject | вода | uk_UA |
dc.title | Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
local.submitter.email | irinamasik163@gma... | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Дослідження зміни калориметричних показників водного середовища в процесі ультразвукової обробки з визначенням параметрів хвиль .pdf | 751.78 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.