Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/48
Назва: Збірник завдань з картографії
Автори: Сидоренко, Віктор Дмитрович
Сидоренко, Виктор Дмитриевич
Sydorenko, Viktor
Новікова, Олена Миколаївна
Новикова, Елена Николаевна
Novikova, Olena
Листопадський, Анатолій Арсенович
Дмитренко, Ольга Леонідівна
Ключові слова: картографія
Дата публікації: 2015
Видавництво: Видавничий центр ДВНЗ «КНУ»
Бібліографічний опис: Збірник завдань з картографії : навчальний посібник / В. Д. Сидоренко, О. М. Новікова, А. А. Листопадський, О. Л. Дмитренко ; [Криворізький національний університет]. – Кривий Ріг : Видавничий центр ДВНЗ «КНУ», 2015. – 185 с. – ISBN 978-966-7830-68-7.
Короткий огляд (реферат): У збірник увійшли завдання, що традиційно використовуються при вивченні картографії. Проте, з урахуванням сучасних тенденцій, всі вони виконуються із застосуванням різних комп’ютерних систем. Таким чином, одночасно з рішенням задач картографії студенти мають нагоду отримати навички роботи з такими сучасними комп’ютерними програмами, які широко використовуються в геодезичній практиці. Збірник призначений для студентів напряму підготовки 6.080101 «Геодезія, картографія та землеустрій». Він може бути корисним викладачам з дисципліни «Картографія», а також аспірантам, магістрантам, студентам та науковим робітникам в галузі картографії, геодезії та землеустрою.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/48
ISBN: 978-966-7830-68-7
Розташовується у зібраннях:Посібніки

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник завдань з картографії.pdf3.31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.