Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4735
Назва: Методи й інструменти проведення віддалених юзабіліті та користувацьких досліджень
Автори: Рибальченко, Олена Геннадіївна
Рибальченко, Елена Геннадиевна
Rybalchenko, Olena
Білашенко, С. В.
Bilashenko, Svitlana
Белашенко, С. В.
Турчик, Є. Л
Турчик, Е. Л.
Tyrchik, E
Ключові слова: дослідження
тестування
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Рибальченко О. Г. Методи й інструменти проведення віддалених юзабіліті та користувацьких досліджень / О. Г. Рибальченко, С. В. Білашенко, Є. Л. Турчик // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 136.
Короткий огляд (реферат): Створення якісної взаємодії між користувачами та програмним продуктом починається із розуміння цільової аудиторії застосунку, особливостей поведінки користувачів, їх мотивів та цілей. При цьому віддалені користувацькі дослідження ідеальні для отримання інформації від респондентів, що знаходяться в будь-якому місці планети. Такі дослідження забезпечують дос- туп до великої кількості потенціальних клієнтів, скорочують час на поїздки та можуть значно знизити вартість юзабіліті тестування. Віддалене користувацьке тестування має дві ключові переваги над традиційним тестуван- ням. По-перше, віддалені методи гнучкі, бо дозволяють контактувати з клієнтами усього світу та завдяки проведенню в онлайн-режимі надають різноманітну користувацьку базу та щільний розклад виконання. По-друге, інтерв’ю проводиться у звичайному робочому середовищі учас- ника з використанням звичних для нього програм та устаткування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4735
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.