Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4729
Назва: Використання чисельних методів моделювання фізичних процесів в закладах вищої освіти
Автори: Нєсмашний, Євген Олександрович
Несмашный, Евгений Александрович
Nesmashnyi, Evgen
Ткаченко, Галина Іванівна
Ткаченко, Галина Ивановна
Tkachenko, Galina
Герасимова, Катерина Варфоломіївна
Герасимова, Катерина Варфоломеевна
Gerasimova, Ekaterina
Ключові слова: навчання
студенти
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Несмашний Є. О. Використання чисельних методів моделювання фізичних процесів в закладах вищої освіти / О. Є. Несмашний, Г. І. Ткаченко, К. В. Герасимова // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 128.
Короткий огляд (реферат): Для студентів технічних спеціальностей комп’ютер як прилад для повноцінної імітації ре- ального фізичного процесу є необхідною складовою в навчанні. Але не всі студенти, а фізика вивчається на першому курсі, в достатній мірі володіють мовами програмування. Тому викори- стання комп’ютерів на заняттях має дуже багато обмежень. З одного боку це пов’язано з недо- статньою розробкою програмних засобів та навчальних комп’ютерних програм. З іншого – не- достатнім володінням студентами комп’ютерними та інформаційними технологіями. Зроблений аналіз навчальних комп’ютерних програм, стандартних пакетів прикладних програм і проведе- ний педагогічний експеримент висвітлив психологічні і технічні проблеми пов’язані з інформа- тизацією освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4729
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.