Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4720
Назва: Програмно-апаратні засоби і технології для моделювання та 3D друку
Автори: Щукін, В. В.
Музика, Іван Олегович
Музыка, Иван Олегович
Muzyka, Ivan
Ключові слова: програмно-апаратні засоби
технології для моделювання
моделювання та 3D друк
технології для моделювання та 3D друку
програмно-апаратні засоби і технології
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Щукін В. В. Програмно-апаратні засоби і технології для моделювання та 3D друку / В. В. Щукін, І. О. Музика // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 176–178. – Бібліогр.: с. 178.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто корисність 3D принтерів у житті людини, принцип роботи та матеріали для друку, різницю між традиційними методами виробництва; обговорено головні галузі застосування 3D друку. На теперішній час у всьому світі 3D друк набирає усе більших обертів. 3D принтери використовуються практично в усіх сферах діяльності людини, починаючи з друку звичайних ювелірних прикрас і закінчуючи медициною та військовою справою. Доступність 3D друку дасть можливість експериментувати в таких областях, а також в областях поліграфії, архітектури, дрібносерійного виробництва тощо. 3D моделі, які будуть роздруковані на відповідному принтері, відрізняються від моделей, спеціально розроблених для, наприклад, лиття або фрезерування. Пов’язано це з технічними особливостями (або, в деяких випадках, недоліками) 3D принтерів. 3D друк – це процес пошарового створення (нарощування) об’єкта на основі його програмної 3D моделі з певних матеріалів, таких як: метал, пластик, гіпс тощо. Тому він і є протилежністю традиційних методів механічного виробництва (різання або фрезерування), де формування вигляду виробу відбувається за рахунок видаленням зайвого матеріалу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4720
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.