Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4719
Назва: Методи та інформаційні технології інтелектуального керування роботою побутових приладів
Автори: Рябчина, Л. С.
Кузнєцов, Денис Іванович
Кузнецов, Денис Иванович
Kuznietsov, Denys
Ключові слова: методи та інформаційні технології
інтелектуальне керування
робота побутових приладів
побутові прилади
технології інтелектуального керування
керування роботою побутових приладів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Рябчина Л. С. Методи та інформаційні технології інтелектуального керування роботою побутових приладів / Л. С. Рябчина, Д. І. Кузнєцов // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг : Криворізький Національний Університет, 2019. – С. 173–176. – Бібліогр.: с. 175.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сучасні методи інтелектуального керування обладнанням. Проаналізовано та обґрунтовано актуальність даної тематики. Наведено логіку роботи системи та її складові. На сьогоднішній день автоматизація побутового обладнання вже є достатньо популярним напрямом розробки у ІТ сфері. При цьому забезпечується керування статичними алгоритмами або в ручну. Такий спосіб є не завжди зручним та не стійкий до збоїв. Сучасні системи керування будь-якими приладами в побуті засновуються на системах автоматизованого керування. Саме воно дозволяє забезпечити безпеку та комфорт у оселі та вчасно запобігти критичним ситуаціям, що є надзвичайно важливим, особливо у випадку з електропостачанням.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4719
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.