Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4717
Назва: Збереження аналітичної інформації з систем керування насосними станціями в залізорудних шахтах
Автори: Кікачеішвілі, Б.
Омельченко, Д.
Іщенко, Микола Олександрович
Ищенко, Николай Александрович
Ishchenko, Mykola
Ключові слова: аналітична інформація
система керування
насосні станції
залізорудні шахти
збереження аналітичної інформації з систем керування
керування насосними станціями в залізорудних шахтах
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Кікачеішвілі Б. Збереження аналітичної інформації з систем керування насосними станціями в залізорудних шахтах / Б. Кікачеішвілі, Д. Омельченко, М. О. Іщенко // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 155–156. – Бібліогр.: с. 156.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз інформації створеної при роботі автоматизованої енергоефективної системи керування насосними станціями у місцях розробки корисних копалин підземними і відкритими способами. Запропоновано систему зберігання даних, та подальшу конвертацію до аналітичної інформаційної системи. На основі проведеного аналізу аналітичних систем та зберігання даних обрано програмний продукт MySQL. Однією з основних проблем, що виникає при обробці інформації з місць розробки корисних копалин підземними і відкритими способами є зберігання даних. Особливу увагу потребує система конвертації отриманих даних до системи аналітики. Для початку система керування насосними станціями повинна відстежити дані з датчиків та відправити їх до найближчої серверу оброблення інформації з подальшим розпізнаванням типу та введенням в базу даних. Складність полягає в тому, що потрібно розробити систему, яка зможе включати в себе нові об'єкти, без втручання в загальну структуру, тому актуальним стає питання, розробки динамічної системи збереження даних.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4717
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.