Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Назва: Методика аналізу режимів роботи конвеєрної лінії засобами SCADA-системи Wonderware
Автори: Береговий, С. М.
Сьомочкина, Світлана Володимирівна
Семочкина, Светлана Владимировна
Semochkina, Svitlana
Ключові слова: методика аналізу
режими роботи
конвеєрна лінія
scada-система
wonderware
методика аналізу режимів роботи конвеєрної лінії
засоби scada-системи
засоби scada-системи wonderware
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Береговий С. М. Методика аналізу режимів роботи конвеєрної лінії засобами SCADA-системи Wonderware / С. М. Береговий, С. В. Сьомочкина // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 142–146. – Бібліогр.: с. 146.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто функції автоматизованої системи управління конвеєрної лінії. Проаналізовані основні компоненти системи, робота яких контролюється за допомогою ПЛК. Описаний метод вилучення даних для подальшої передачі у SCADA. Приведений приклад програмної реалізації фрагмента управління конвеєра для роботи з ПЛК. Основним завданням промисловості є використання сучасних конструкцій машин, обладнання, засобів механізації й автоматизації, нових технологій, що характеризується звільненням людини від безпосереднього виконання функцій управління виробничими процесами та передаванням цих функцій технічним засобам – автоматичним пристроям і системам. Одним із головних напрямів поліпшення рентабельності виробництва – є проведення автоматизації транспортних робіт, а саме налаштування управління та візуалізації потоковими (конвеєрними) лініями за допомогою програмованих контролерів та SCADA-систем останніх поколінь. Головною складовою конвеєра є приводний блок з двигуном, який повністю відповідає за рух лінії. Сучасні приводні блоки інтегруються з будь-якими ПЛК та мають датчики температури та вібрації. Для регуляції роботи двигуна ПЛК повинен мати модуль з перетворювачем частоти. На рисунку 1 зображена інтеграція ПЛК з приводним блоком конвеєра.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4713
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.