Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708
Назва: Моделювання ділянки фабрики збагачення залізної руди за допомогою середовища програмування UNITY PRO XL
Автори: Савицький, Олександр Іванович
Савицкий, Александр Иванович
Savytskyi, Oleksandr
Тимошенко, Максим Анатолійович
Тимошенко, Максим Анатольевич
Tymoshenko, Maksym
Ключові слова: фабрика
механізм
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Савицький І. О. Моделювання ділянки фабрики збагачення залізної руди за допомогою середовища програмування unity pro xl / І. О. Савицький, М. А. Тимошенко // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 117.
Короткий огляд (реферат): Збагачувальна фабрика містить різні технологічні механізми, вони взаємопов'язані і безпосередньо впливають на роботу один одного - неефективна робота з технологічним механізмом призводить до неефективної роботи з наступними механізмами. Аналіз результатів використання класичних методів автоматизованого управління показав, що в більшості випадків акцент робиться на контролі окремих механізмів з припущенням, що інші працюють у відповідності з нормою. Управління секцією збагачувальної фабрики, як правило, дозволить повністю охопити весь процес, проаналізувати технологічні зв'язки між механізмами та їх вплив на загальну роботу секції. Більшість параметрів роботи технологічних механізмів секції збагачення складно виміряти, як і параметри оброблюваного продукту на різних операціях збагачення. Ці ж параметри, крім того, складно регулювати. Тому перш за все необхідно виділити першочергові параметри для моделі та перевірити їх працездатність і тільки після цього ускладнювати модель до даванням до неї інших значень.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4708
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.