Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4705
Назва: Аналіз засобів поліпшення якості електрочної енергії
Автори: Козакевич, Ігор Аркадійович
Козакевич, Игорь Аркадьевич
Kozakevych, Ihor
Кондратенко, А. А
Ключові слова: електроенергія
електропостачання
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Козакевич І. А. Аналіз засобів поліпшення якості електрочної енергії / І. А. Козакевич, А. А. Кондратенко // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 113.
Короткий огляд (реферат): За останні два десятиліття проблеми з якістю електроенергії стали більш серйозними для всіх рівнів систем електропостачання через наявність нелінійних навантажень, якими є майже всі сучасні електронні пристрої. Якість електроенергії залежить не лише від постачальника, але можна вжити необхідних заходів щодо уникнення можливих перебоїв. Найбільш частими від- хиленнями у якості електроенергії є просадки напруги, переривання живлення та гармонійні спотворення. Низька її якість призводить до значних відхилень у режимах експлуатації кінце- вого обладнання, а в найгіршому випадку – до виходу його з ладу. У роботі виконується аналіз силових пристроїв, призначених для поліпшення якості електроенергії.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4705
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.