Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4694
Назва: Дослідження енергетичної ефективності насосних установок у системах тепловодопостачання
Автори: Догадаєв, П. Ю
Догадаев, П. Ю
Dogodaev, P. Y
Касаткіна, Ірина Віталіївна
Касаткина, Ирина Витальевна
Kasatkina, Iryna
Ключові слова: енергозбереження
технічна політика
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Догадаєв П. Ю. Дослідження енергетичної ефективності насосних установок у системах тепловодопостачання / П. Ю. Догадаєв, І. В. Касаткіна // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С.
Короткий огляд (реферат): Проблема та її зв’язок з науковими та практичними завданнями. Енергозбереження стало одним із пріоритетних напрямків технічної політики у всіх розвинутих країнах світу, це зв'яза- но, по-перше, з обмеженістю і не оновленістю основних енергоресурсів, по-друге, з безупинно зростаючими складностями їхнього видобутку і вартістю, по-третє, з глобальними екологічни- ми проблемами. У зв'язку з тим, що серед керованих електроприводів домінуюче положення займають частотно-регульовані асинхронні електроприводи, їхнє масове застосування дозволяє вирішувати не тільки технологічні задачі, але і проблему енергозбереження. Одною з головних проблем підвищення ефективності використання електромеханічного обладнання на котельних установках є заміна застарілого електрообладнання на сучасне. В першу чергу, становить інтерес рішення даної задачі шляхом перебування і реалізації, оптимальних по енергоспоживанню алгоритмів керування асинхронним електроприводом, що вимагає попереднього створення достовірної математичної моделі втрат потужності в даному електроприводі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4694
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.