Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4684
Назва: Система дистанційного керування процесу навчання з використанням Goggle App Script
Автори: Біліченко, К. С.
Сенько, Антон Олександрович
Сенько, Антон Александрович
Senko, Anton
Ключові слова: система дистанційного керування
процес навчання
процес навчання з використанням google app script
google app script
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Біліченко К. С. Система дистанційного керування процесу навчання з використанням Goggle App Script / К. С. Біліченко, А. О. Сенько // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 81–82. – Бібліогр.: с. 82.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні поняття Google App Script. Його переваги і недоліки. Обмеження роботи. Apps Script - це мова сценаріїв для розробки легких додатків на платформі G Suite. Він заснований на JavaScript 1.6 з деякими частинами 1.7 і 1.8 і надає підмножину API-інтерфейсу ECMAScript 5, проте замість запуску на клієнті він виконується в хмарі Google. За словами Google, Apps Script «надає прості способи автоматизації завдань для продуктів Google і сторонніх сервісів». Apps Script - це також інструмент для роботи з надбудовами для Документів, листів і слайдів Google.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4684
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.