Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4683
Назва: WEB сайт для вивчення іноземної мови на базі платформи YouTube та технології ASP.NET
Автори: Кравчук, В. С.
Музика, Іван Олегович
Музыка, Иван Олегович
Muzyka, Ivan
Ключові слова: web сайт
вивчення іноземної мови
youtube
asp.net
платформа youtube
технології asp.net
web сайт для вивчення іноземної мови
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Кравчук В. С. WEB сайт для вивчення іноземної мови на базі платформи YouTube та технології ASP.NET / В. С. Кравчук, І. О. Музика // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг : Криворізький Національний Університет, 2019. – С. 79–81. – Бібліогр.: с. 81.
Короткий огляд (реферат): Запропоновано інтерактивний метод вивчення іноземної мови, побудовано схему роботи сайту та обрано технології для реалізації проекту. На сьогоднішній день в інтернеті все більшої популярності набирають інтерактивні способи вивчення мов. На даний момент є багато сервісів, які надають такі способи, наприклад: Duolingo, Lingualeo, Lingvist та інші. Також, у сучасному світі найбільш поширеною мовою є англійська мова, яка становить за даними дослідження, проведеного W3Techs на 21.01.2019 р., 54,1% всіх сайтів розміщених в інтернеті, на другому місці − російська (6,1%), на третьому − німецька (5,9%). Першим моментом, який викликає складнощі при вивченні мови є те, що людина вивчає мову за темами, які її не цікавлять або вони нейтрально відносяться до цих тем, тому що більшість підручників і сервісів є загальноосвітні, другий момент є частота вживання слів, які вивчаються. Мета проекту є вирішення цих двох аспектів, які викликають складнощі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4683
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.