Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4680
Назва: Віртуальна екскурсія, як форма ознайомлення із ВНЗ
Автори: Кіслов, П. В.
Сенько, Антон Олександрович
Сенько, Антон Александрович
Senko, Anton
Ключові слова: віртуальна екскурсія
екскурсія
внз
віртуальна екскурсія як форма ознайомлення із внз
ознайомлення із внз
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Кіслов П. В. Віртуальна екскурсія, як форма ознайомлення із ВНЗ / П. В. Кіслов, А. О. Сенько // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг : Криворізький Національний Університет, 2019. – С. 73–74. – Бібліогр.: с. 74.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто переваги та недоліки застосування віртуальної екскурсії для вищих навчальних закладів та можливість їх програмної реалізації. На сьогоднішній день, коли вибір вищого навчального закладу є одним із найважливіших етапів в житті абітурієнта, постає питання щодо детального ознайомлення із закладом. Одним з найкращих способів є віртуальна екскурсія. Віртуальні екскурсії – один з найефективніших на даний момент способів представлення інформації, оскільки вони створюють у глядача повну ілюзію присутності. Віртуальна екскурсія, по суті, це – мультимедійна фотопанорама, в яку можна помістити відео, графіку, текст, посилання. Але на відміну від відео або звичайної серії фотографій, віртуальні екскурсії інтерактивні. Віртуальна екскурсія, звичайно, не замінить особиста присутність, але дозволить отримати досить повне враження про ВНЗ.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4680
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кіслов П. В. Віртуальна екскурсія, як форма ознайомлення із ВНЗ.pdf386.55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.