Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4679
Назва: Створення WEB-додатку до повчального додатку з використання ПДР
Автори: Бараболя, Є. А.
Вдовиченко, Ірина Нікіфорівна
Вдовиченко, Ирина Никифоровна
Vdovichenko, Iryna
Ключові слова: ПДР
web-додатки
створення web-додатку
повчальний додаток
використання пдр
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Бараболя Є. А. Створення WEB-додатку до повчального додатку з використання ПДР / Є. А. Бараболя, І. Н. Вдовиченко // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 70–73. – Бібліогр.: с. 73.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано плюси і мінуси застосування CMS та сучасних Web-додатків : Joomla, WordPress, Drupal, Magento та Typo3. Дано характеристику кожному CMS додатку та зроблено аналіз використання. Дано характеристику будови Web-сторінки та її наповнення. У сучасному світі гостро постає питання знання та правильного використання правил дорожнього руху, оскільки життя сучасної людини дуже важко уявити без транспорту пересування. Саме для цієї цілі і створюється додаток, що допоможе людині вивчити та засвоїти на практиці (у віртуальному середовищі) основні ПДР. Для необхідного функціоналу Web-сторінки необхідно буде залучення програми створення та керування базами даних та мова розробки веб-додатків PHP.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4679
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.