Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4678
Назва: Методи ефективного навігаційного пошуку в програмних додатках з використанням евристичних алгоритмів
Автори: Машталер, Д. О.
Музика, Іван Олегович
Музыка, Иван Олегович
Muzyka, Ivan
Ключові слова: навігаційний пошук
програмні додатки
евристичні алгоритми
ефективний навігаційний пошук
навігаційний пошук в програмних додатках
використання евристичних алгоритмів
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Машталер Д. О. Методи ефективного навігаційного пошуку в програмних додатках з використанням евристичних алгоритмів / Д. О. Машталер, І. О. Музика // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 69–70. – Бібліогр.: с. 70.
Короткий огляд (реферат): Було проаналізовано двоетапні алгоритми пошуку шляху, вплив препроцесингу на загальні властивості навігатора. Безліч навігаторів у відкритому доступі не мають можливості пошуку маршруту за допомогою громадського транспорту з урахуванням загальної ціни проїзду. Гарним рішенням для оптимізації є заздалегідь розраховані найкоротші маршрути до зупинок громадського транспорту. Для цього потрібно провести препроцесинг навігаційних даних. Препроцесинг це один із кроків двоетапних алгоритмів пошуку шляху. Він запускається один раз для графа, займає багато часу та розраховує допоміжну інформацію.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4678
Розташовується у зібраннях:Кафедра комп'ютерних систем та мереж
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.