Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4674
Назва: Використання гідро-акумулюючих установок для підвищення енергоефективності залізорудних підприємств
Автори: Сінчук, Ігор Олегович
Синчук, Игорь Олегович
Sinchuk, Igor
Касаткіна, Ірина Віталіївна
Касаткина, Ирина Витальевна
Kasatkina, Iryna
Дозоренко, О. В.
Дозоренко, О. В.
Dozorenko, O. V
Краснопольський, Р. І.
Краснопольський, Р. І.
Krasnopolsky, R. I
Ключові слова: джерела енергії
сировина
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Сінчук О. М. Використання гідро-акумулюючих установок для підвищення енергоефективності залізорудних підприємств / І. В. Касаткіна, О. В. Дозоренко, Р. І. Краснопольський // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 97.
Короткий огляд (реферат): Одним із реальних та ефективних заходів для підвищення енергоефективності підприємств є збільшення використання альтернативних джерел енергії в загальному обсязі її виробництва. Саме в цьому спрямуванні, одним з нереалізованих напрямків застосування гідроакуму- люючих установок є численні підприємства гірничо-металургійної промисловості. У підземних виробках шахт, кар’єрів та рудників згідно технології ведення робіт та правил техніки безпеки (ПТБ) постійно працюють водовідливні (дренажні) установки. Більше того, водовідливні уста- новки функціонують і на відпрацьованих та законсервованих шахтах у тому ж режимі що і під час видобутку залізорудної сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4674
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.