Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4672
Назва: Застосування функціональної мови програмування Racket
Автори: Кирилюк, Є. І.
Швець, Дмитро Валерійович
Швец, Дмитрий Валерьевич
Shvets, Dmytro
Карабут, Надія Олександрівна
Карабут, Надежда Александровна
Karabut, Nadiia
Ключові слова: racket
мова програмування racket
застосування функціональної мови програмування racket
функціональна мова програмування racket
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький Національний Університет
Бібліографічний опис: Кирилюк Є. І. Застосування функціональної мови програмування Racket / Є. І. Кирилюк, Д. В. Швець, Н. О. Карабут // Комп'ютерні інтелектуальні системи та мережі : матеріали XІІ Всеукраїнської науково-практичної WEB конференції аспірантів, студентів та молодих вчених (20–22 березня 2019 р.). – Кривий Ріг, 2019. – С. 66–68. – Бібліогр.: с. 68.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто варіанти застосування функціональної мови програмування Racket. Зазначено можливість її використання в розробці нових мов програмування, навчальному процесі, наукових дослідженнях. Зосереджено увагу на особливостях мови Racket, її перевагах та недоліках. Racket є мультипарадигмальною мовою програмування, що належить до сімейства Lisp / Scheme. Одне з призначень Racket – це створення, розробка і реалізація мов програмування. Racket використовується в різних контекстах: як скриптова мова, як мова загального призначення, в навчальних цілях та в наукових дослідженнях. Платформа надає користувачеві реалізацію мови Racket, включаючи розвинену середу виконання, низку бібліотек, JITкомпілятор, а також середовище розробки DrRacket, написане на Racket.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4672
Розташовується у зібраннях:Кафедра моделювання та програмного забезпечення
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.