Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4538
Назва: Підвищення енергетичної ефективності тягового електропривода вантажних автомобілів з накопичувачами енергії
Автори: Мельниченко, С. В
Мельниченко, С. В
Melnichenko, S. V
Філіпп, Юлій Борисович
Филипп, Юлий Борисович
Filipp, Yulyi
Ключові слова: автомобілі
парникові гази
Дата публікації: 2019
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Мельниченко С. В. Підвищення енергетичної ефективності тягового електропривода вантажних автомобілів з накопичувачами енергії / Ю. Б. Філіпп // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. Т. 2 . – Кривий Ріг, 2019. – С. 87.
Короткий огляд (реферат): Проблема та її зв’язок з науковими та практичними завданнями. Автомобільні вантажні перевезення є одним з найбільше швидко зростаючих факторів, що впливають на загальний обсяг викидів парникових газів у транспортному секторі міст. У найближчі десятиліття елект- ричні вантажівки є багатообіцяючою альтернативою звичайним, в основному дизельним ван- тажним автомобілям. Аналіз досліджень та публікацій. На основі технологічних параметрів акумуляторів, особ- ливостей режимів роботи вантажних автомобілів були розглянуті напрямки розвитку силового електрообладнання вантажних автомобілів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4538
Розташовується у зібраннях:Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.