Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4526
Назва: Шкідливості на виймально-навантажувальних роботах
Автори: Худик, Микола Валентинович
Худик, Николай Валентинович
Khudyk, Mykola
Басенко, Н. С.
Ключові слова: виймально-навантажувальні роботи
шкідливості
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Худик М. В. Шкідливості на виймально-навантажувальних роботах / М. В. Худик, Н. С. Басенко // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції : [тези доповідей]. – Кривий Ріг, 2020. – С. 161.
Короткий огляд (реферат): Як відомо, професійні шкідливості це такі фактори трудового процесу (включаючи й зовнішні фактори праці), що можуть мати шкідливий вплив на стан здоров’я працівника. Професійні шкідливості умовно можна розділити на три основні групи: 1) шкідливості, що пов’язані з неправильною організацією праці (надмірне напруження нервової системи; тривале неприродне положення тіла; надмірне напруження рухового апарату та окремих органів чуття; нераціональний режим праці тощо). 2) шкідливості, що пов’язані з виробничим процесом та умовами навколишнього середовища, яке оточує працівника під час його трудової діяльності (несприятливі мікрокліматичні умови; інтенсивне променеве тепло; підвищений чи знижений атмосферний тиск; радіоактивне випромінювання; надмірний шум; підвищений вміст у повітрі пилу тощо). 3) шкідливості, пов’язані з обставинами праці. Вони не є специфічними і зустрічаються на будь-якому виробництві (недостатні вентиляція, освітлення, площа, тощо).
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4526
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та цивільної безпеки
Тези

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шкідливості на виймально-навантажувальних роботах.pdf396.29 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.