Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4513
Назва: Дослідження стану пожежної безпеки та розробка проекту протипожежного захисту скельного тракту дробарної фабрики
Автори: Блізнюкова, Ольга Юріївна
Близнюкова, Ольга Юрьевна
Blyzniukova, Olha
Гладуш, І. В.
Ключові слова: пожежна безпека
протипожежний захист
дробарна фабрика
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Блізнюкова О. Ю. Дослідження стану пожежної безпеки та розробка проекту протипожежного захисту скельного тракту дробарної фабрики / О. Ю. Блізнюкова, І. В. Гладуш // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – Кривий Ріг, 2020. – С. 154.
Короткий огляд (реферат): На гірничорудних підприємствах Кривбасу, не зважаючі на заходи, мають місце аварії, які приводять до матеріальних збитків і людських жертв. Одним з найбільш поширених видів аварій є пожежі. Головна небезпека підземних пожеж відзначається тим, що вони є джерелами отруйних газовиділень, підвищенної температури, забруднюють атмосферу виробок газоподібними продуктами горіння. Тому пожежі загрожують життю не лише людей, які опинилися в зоні виникнення, але і тих, хто знаходиться на всьому протязі виробки, по шляху проходження вентиляційного струміня, що витікає з аварійної ділянки.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4513
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та цивільної безпеки
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.