Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4499
Назва: Дослідження пило і газовиділення при масових вибухах в кар'єрі та способи контролю повітря
Автори: Комісаренко, Тетяна Анатоліївна
Комисаренко, Татьяна Анатольевна
Komisarenko, Tetiana
Мойсеєва, К. О.
Ключові слова: пило і газовиділення
масові вибухи
способи контролю повітря
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Комісаренко Т. А. Дослідження пило і газовиділення при масових вибухах в кар'єрі та способи контролю повітря / Т. А. Комісаренко, К. О. Мойсеєва //Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 2020. – С. 143.
Короткий огляд (реферат): Фактор техногенного пилу є необхідним залежить від інтенсивності видобутку корисних копалин, значного підвищення навантаження на забій. В результаті значно збільшується пилоутворення. Значення концентрації пилу в повітрі і пилу, що осів у виробках, можуть перевищувати вибухонебезпечні значення. Погіршуються умови, знижується рівень безпеки праці, зростає ймовірність захворювання пневмоконіозами та іншими захворюваннями пилової етіології. Істотне місце в системі контролю належить пиловому моніторингу, так як пилові викиди, які потрапили в атмосферу, поширюються на значні відстані, забруднюючи повітря, воду і грунт.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4499
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та цивільної безпеки
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.