Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4494
Назва: Удосконалення органызація пожежної охорони на гірничо-збагачувальних комбінатах кривбасу
Автори: Лапшин, Олександр Олександрович
Лапшин, Александр Александрович
Lapshyn, Oleksandr
Мельник, І. В.
Ключові слова: пожежна охорона
гірничо-збагачувальні комбінати
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Лапшин О. О. Удосконалення органызація пожежної охорони на гірничо-збагачувальних комбінатах кривбасу / О. О. Лапшин, І. В. Мельник // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – Кривий Ріг, 2020. – С. 139.
Короткий огляд (реферат): Організаційна структура пожежної охорони в нашій країні піддавалася останнім часом неодноразовим змінам. Наразі існують професійна пожежна охорона і добровільна. Професійна поділяється на воєнізовану і невоєнізовану пожежну охорону Служби надзвичайний ситуацій. Проблема стосується організації добровільної пожежної служби на комбінатах та порядку несення служби в основних виробничих цехах. Відповідно до Кодексу цивільного захисту на комбінатах проводиться в рамках розробленого протипожежного режиму і системи управління охороною праці протипожежні мінімуми працівників в цехах. Формально в основних виробничих цехах створені добровільні пожежні дружини, і навіть до планів ліквідації аварій подекуди докладаються переліки їх учасників. Але, як показують результати перевірок, інформація залишається лише на папері і не завжди в повному обсязі відповідає дійсності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4494
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та цивільної безпеки
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.