Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4491
Назва: Дослідження оперативних дій гірничорятувальних підрозділів при аварійних ситуаціях на шахтах МЕТІНВЕСТУ
Автори: Лапшин, Олександр Єгорович
Лапшин, Александр Егорович
Lapshyn, Oleksandr
Верестюк, О. С.
Ключові слова: метінвест
шахта
Дата публікації: 2020
Видавництво: Криворізький національний університет
Бібліографічний опис: Лапшин О. Є. Дослідження оперативних дій гірничорятувальних підрозділів при аварійних ситуаціях на шахтах МЕТІНВЕСТУ / О. Є Лапшин, О. С. Верстюк // Розвиток промисловості та суспільства : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. – Кривий Ріг, 2020. – С. 136.
Короткий огляд (реферат): В останні роки помітно збільшується рівень травматизму та нещасних випадків на гірничодобувних підприємствах нашого міста. Основним негативним фактором, що сприяє збільшенню травматизму на шахтах Кривого Рогу є застаріле обладнання, недосконале впровадження організаційно-технічних вимог з правил безпеки та невиконання робітниками вимог з техніки безпеки під час робочого процесу, що призводить до виникнення аварійних ситуацій. При їх виникненні основну операцію по порятунку постраждалих виконує Державний воєнізований гірничорятувальний загін (ДВГРЗ), який являє службу з порятунку людей, запобіганню і ліквідації аварій та їх наслідків на гірничих підприємствах. Якщо ці аварії загрожують людям та матеріальним цінностям, що знаходяться в гірничих виробках, викликані непередбаченими ситуаціями, які призводять до підземних пожеж, раптових викидів пилу або газу, травмам, тоді, в свою чергу, це завдає збитків підприємству.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://ds.knu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4491
Розташовується у зібраннях:Кафедра охорони праці та цивільної безпеки
Тези



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.